söndag 29 juni 2014

HELGEN i BORÅS!

Herregud, jag är ligger på soffan helt slut efter denna helg i Borås. Egentligen är jag för trött för att blogga, känns som om jag kommer kola av närsomhelst. Men måste säga att jag har haft en väldigt trevlig helg både i och utanför ringen. Att vara på hundutställning och vinna är ju kul, men det sociala runt ringen är ju faktiskt minst lika viktig.


Våra Jappar gjorde det bra idag också, men det blev lite annorlunda ordning idag än igår. Men det gör ju inte så mycket egentligen. Idag blev "Uno", Vouges Roiyaru Share-Do Bästa Hane med sitt 3dje Cert. Så idag blev han faktiskt slagen av halvsyrran "Greta", Ch. Vouges Roiyaru Naiki som blev BIR. 2a Bästa Tik blev "Kenza", Ch. Vouges Roiyaru Chuuguu som blev Champion igår. Hon har verkligen haft en super helg och verkligen visat vad hon går för. Hon var ju lite mitt mål denna helgen... ;)

Jag måste innan jag dör här framför datorn skicka en stor grattis hälsning till Makarna Maclennan som har haft en fantastik helg med alla sina fina Cavalierer. Att rabbla upp allt är nästan omöjligt men att vinna Grupp-9 och sedan bli BIS-3 är verkligen inte illa pinkat. Så kul att Cavaliererna visar framfötterna i final sammanhang, - Stort Grattis!!

Själv gick vi inte in i finalerna med "Uno". Jag kände att han är lite för ung och lite för orutinerad för att vara med i större sammanhang. Han behöver få lite mer rutin på vad som gäller och hur en utställning fungerar. Men när vi kom till bilen så slog det mig att.... - Vaaa faaan, det var ju inte "Uno" som var BIR idag, det var ju "Greta"!!! Ja, ja... det får bli en annan gång. - Hahaha..

"Kenza" gör en HI 5 i kväll, som ny champion!!

- Nä, nu säger jag faktiskt natti så får jag försöka orka med att blogga mer om helgen i morgon istället. - Natti!!

Inga kommentarer: