måndag 30 juni 2014

VÄLKOMNA!!

I lördags så skrev jag att vi åkte iväg på morgonen med fem hundar men kom hem med ÅTTA! Anledningen till att det blev åtta var att "Tyra", Vouges Roiyaru Kisaki och "Hiro", Vouges Roiyaru Hi-Ro flyttade hem till oss igen. "Tyra" är dessutom syster till "Kenza" som blev champion i helgen. Så nu har jag ju en ny liten hund att jaga cert på...  ;)

VOUGES ROIYARU HI-RO
(Ch. Mishamai InDashio Return of Marber - Homerbrent Betsu)

Jappar är faktist väldigt lika Cavalierer på många sätt. De finner sig i mycket och "Hiro" & "Tyra" bara studsade in här precis som om de alltid bott här. Samma med mina Jappar, de bara tittade på dem och tänkte säkert precis som Per, - Vaa, två till? - Hahaha...


VOUGES ROIYARU KISAKI
(Ch. Aranel Kenzo - Ch. Homerbrent Sawayaka)

Men allt funkar toppen och de verkar ha funnit sig till rätta och ligger nu ute och njuter i solen med de andra. Den 3dje som kom hem var lilla "Laila", Ch. Vouges Orthia. Lättare hund att ha än henne får man nog faktiskt leta efter. Men i alla fall, hon löper och kommer förhoppningsvis få lite fina valpar om typ 9 veckor. Vi får se... men det är alltid spännande med lite "nytt" i hemmet!!

Inga kommentarer: