tisdag 19 augusti 2014

HÄRLIG TISDAG!!

Har hittills haft en riktigt skön tisdag. Tycker ordet och dagen tisdag låter så himla tråkig, måste vara den tråkigaste dagen i hela veckan. Men hittills har i alla fall min tisdag varit bra. Per väckte mig innan han drog till jobbet och sedan dess har jag bara fixat här hemma.

"Dagens selfie"

Passar nu på att blogga lite och ta mig en kopp kaffe då jag redan gjort allt idag. Precis när jag tidigare idag skulle hoppa in i duschen så knackar det på dörren. Halvnäck eller nä inte riktigt, men endast i morgonrock fick jag då öppna och där står "min" veterinär. Jag hade helt glömt att han skulle komma tillbaka idag. Vi gjorde mer igår än vad jag egentligen hade tänkt och hade då inte tillräckligt med cash hemma. Så han kom tillbaka idag och fick det resterande. Men vad gör väl det, för det gäller ju att passa på när han ändå är här och få gjort så mycket som möjligt.

Snart kommer min kusin och mina kusinbarn på besök. De bor annars nere i Blekinge och det blir ju då inte att vi ses så ofta. Dessa två små killar är bara hur gulliga som helst. Tydligen var jag prio på deras lista att besöka medan de är här i Göteborg och roar sig. Så vad gör man inte för konsten. Men det är nog egentligen inte mig de vill träffa utan hundarna....  :)

Snare i kväll har Jens och Johanna med respektive bjudit ut oss då både jag och Per nyligen fyllt år. Så det blir både restaurang besök och lite bowling. Skall bli riktigt kul... De har även bestämt att de skall komma och hämta oss, då för att vi skall kunna ta ett glas eller två. Så vem sjutton var det som sa att en tisdag är tråkig??

Inga kommentarer: