tisdag 30 september 2014

ATT BLOGGA..


Idag på morgonen så skrev jag ett ganska lång blogg inlägg. En inlägg som kanske var lite personligt och om reflektioner som jag har haft det sista när det kommer till hundar och hundvärlden. Jag har själv läst det om och om igen och står egentligen för varje ord. Men ändå bestämde jag mig för att inte lägga ut det. Ibland är det faktiskt bara skönt att få skriva av sig, man behöver faktiskt inte lägga ut allt. För att både tycka högt och ha en åsikt kan ju ibland vara lite känsligt, och man vill ju inte skada eller trampa någon på tårna.

Men är man arg, irriterad eller lite ledsen så kan det faktiskt vara riktigt skönt att få skriva av sig lite. Men för den sakens skulle så behöver man inte alltid dela allt med alla. För det känns på något konstigt sätt ändå som om man har fått sagt det man vill i alla fall, även om det bara är till sig själv. Man kan då lättare släppa ämnet och gå vidare mot nästa.

För att blogga är inte alltid så himla lätt som man tror. Många skapar en bild av bloggaren, en bild som inte alltid behöver stämma överens med sanningen...

- Ha en fortsatt underbar tisdag!!

Inga kommentarer: