tisdag 23 september 2014

AVUNDSJUK?


Läste en blogg idag och tyckte att inlägget i den var riktigt bra. Ibland behöver man få sig en tankeställare, så även jag. För detta med avundsjukan i hundvärlden är inte alltid så lätt att handskas med. Alla säger hela tiden att den även finns i kattvärlden, hästsporten osv. Men det gör ju inte saken lättare precis. För den svenska avundsjukan är ibland väldig sjuk och hamnar då ibland också på en väldigt, väldigt låg nivå. Av någon konstig anledning blir den då och då också väldigt elak, - Varför?

Grejen är ju den att detta gäller ju inte bara våra hundar. Idag blir man ju avundsjuk och mår skit av och på precis allt. Då på vad någon kanske har, eller kanske har köpt. Vad man gör, äter eller vad man kanske reser. Hur man ser ut eller vad man har på sig. Vad man har för bil, hur man bor eller vad fasen som helst. Helt galet, tänk om man kanske skulle fokusera mer på sig själv och inte hela tiden jämföra sig med andra.

Tror att denna "sjukdom" har exploderat det sista med typ Facebook, Bloggar, Instagram och liknande. För här får man ju verkligen upptryckt under näsan hur roliga, härliga, framgångsrika och fantastiska liv alla andra har. Själv sitter man då ensam hemma och känner sig som en liten grå mus, där händer det ingenting och man har ingenting....

- Läs hela inlägget HÄR!!

Inga kommentarer: