torsdag 1 januari 2015

NYTT ÅR & NYA ...


Vår nyårsnatt blev precis så som jag trodde, "Barbie", Vouges Wedding Song fick valpar. Hon gjorde på ett litet annat sätt än våra tidigare mammor som fick lite för tidigt och gick istället över nått dygn. Men vad gör det då allt var lugnt och fint.

När allt väl satte igång så gick det som efter regelboken. En efter en kom de som på löpande band. Fem fina och starka valpar. Pojkar är väl alltid pojkar för båda killarna hade inte en kommit ut hela vägen förrän de började slänga med huvudet och letade efter tutten. Väl ute så i brist på annat så började de suga på sina egna ben. Riktigt härligt att se att det finns sådan livsvilja.

Barbie var så duktigt och sa inte ett ljud. Hon krystade på bra och tittade sedan ner mellan sina ben och tittade sedan på mig precis som om hon sa; - Ta den, den är ute nu!! Så himla roligt att finaste "Rupert", Craigowl Coaster nu har fått sina första valpar i Sverige. Det blev fem fina valpar, 1 Blenheim Hane, 1 Trefärgad hane, 1 Blenheim tik och slutligen 2 Trefärgade tikar. 

Kan man starta ett nytt år bättre än så här? Nä, det är bara att köra på... ingen vila ingen ro!! 
Vad mer kan man säga än välkomna till 2015!!

1 kommentar:

Anna sa...

Grattis till nya puppisar:)och en sådan fantastisk start på 2015