tisdag 24 mars 2015

PAUS

Har inte bloggat sedan i lördags, och det sista har det mer och mer blivit blaj blaj i bloggen. Ibland behöver man en paus. Bara få stanna upp titta sig omkring och också få vara lite trött på sig själv. Bloggen för mig är inget måste, och jag vill heller inte att den heller skall bli ett måste. Finns så himla massa måsten i livet i alla fall. Att hålla en blogg flytande och uppdaterad tar faktiskt mycket mer tid än vad man tror. Ibland funderar jag på att lägga ner den helt, men så drastiskt behöver man ju inte vara. Men det får absolut inte bli ett måste, ett måste som gör att man får lite ångest för att man inte uppdaterar. 


Här hemma händer det grejer trots att jag inte bloggar, då i alla lägen. Men roligast är att hundrummet nu är KLART - Woohoo!! På torsdag kommer en stor container och då ryker vårt kök och en massa annan skit som vi av någon konstig anledning sparat på. Är så trött på att ha skräprum, alltså rum som bara är fyllda med skit, eller som vissa säger - Bra att ha saker. Sådana saker som man ändå aldrig kommer att använda. Skall bli så skönt att få rensat ut......

Nästa rensning kommer bli i våra garderober. För som det ser ut just nu så kommer renoveringen fortsätta efter att köket är på plats. Då är det tvättstugans tur att få sig en extrem makeover. Men denna renovering kommer det genom att öppna en vägg och upp men en annan vägg växa fram en "Walk in closet". Gud vad skönt, jag kommer då krypa tillbaka in i garderoben och tillbringa mycket tid där med att rensa ur kläder, skor, bälten, väskor som jag inte längre vill ha eller använder. Kommer säkert bli ett litet blogguppehåll även då. 

Idag har det varit fantastiskt väder igen. Har idag stått ute på altanen och fönat både "Lulu" och "Mimi" efter deras bad idag. Idag fick jag också tillbaka min golvfön som har reparerats då den bara dog för ett tag sedan. Så bästa vännen kommer nu rullas in i Annebergs bästa och snyggaste hundrum. Jag skall fota och visa så fort allt lull lull också är på plats, för just nu ser det visserligen snyggt ut men kanske lite naket. 

Inga kommentarer: