måndag 2 mars 2015

SKÖNT ATT VARA HEMMA....


Hemma igen efter vår spännande, roliga men intensiva resa till England. Jag gav liksom upp att blogga från England då det var helt hopplöst. Skulle haft med mig datorn, men jag orkade inte släpa på allt. Sedan hade jag inte någon kamera heller så det blev som det blev. Men det vimlar ju av bilder från utställningen på Facebook så det gör ju inte så mycket. 

Att åka till England och gå på specialer och titta ger sådan energi och inspiration. Nästan så att jag har lust att boka en resta till, jag menar Crufts är ju nästa helg...... 

I alla fall, vi har haft det super trevligt. Träffat många nära och kära och fått se en massa fina hundar. Kan en weekend verkligen bli bättre än så? Men man blir trött och seg av alla intryck och dessutom ställa om hjärnan till Engelska. Så idag är jag seg som attan, känns som min hjärna är en enda stor deg klump. 

För hemresan blev ju inte heller riktigt som det var planerat. Vi skulle åka via Köpenhamn både dit och hem men resan mellan Köpenhamn och Göteborg på hemvägen blev hux flux inställd. Så vi kom liksom inte längre än så. Men snällaste och goaste Per tog bilen till Köpenhamn och hämtade oss. Så vi var väl hema här runt 01:30 eller nått. Sedan tar det ju lite tid att varva ner så jag tror inte jag sovit mer än typ 3 timmar i natt.

Att det är Måndag idag och att man kastas direkt in i vardagen gör ju inte saken lättare. Dessutom är det villa upp och ner här hemma med all renovering som just nu pågår och två små valpar har idag också hittat hem till sina nya ägare. Så ja, man kan säga att veckan liksom började direkt. Men i morgon tänker jag fasen ta sovmorgon och sova tills jag vaknar. Känns som om jag är värd det. :)

Tack Kari för en mysig och trevlig helg och ditt glada humör och humor gör ju inte resan mindre tråkig.

Inga kommentarer: