lördag 11 april 2015

NY DAG, NYA MÖJLIGHETER...


Sov lite längre idag vilket var riktigt skönt och vaknade med ett härligt knullruffs. Men så blir det när man lägger sig efter att ha tagit en skön dusch. Alltid skönt att lägga sig efter att ha duschat. För att ha det som vi har det just nu här hemma så känner man sig ständigt skiten. Spelar ingen roll hur ofta man duschar för känslan av att allt är smutsigt finns där i alla fall. Kanske mest för att allt här hemma är en enda stor röra.

Förra helgen rensade vi även ur vårt gästhus. Hittade massor med saker som skall sparas men ännu mer skit som skall slängas. Detta för att även gästhuset nu får sig en omgång med renovering. Så det är snickare överallt och det borras, sågas och målas så det står härliga till. 

Men idag har vi släpkärra och skall köra lass efter lass till tippen.... För allt vi rensade ut ligger huller om buller utanför gästhuset på gräsmattan. Ser ut som en bomb har sprängts. Pers pappa kom hit och tittade lite häromdagen och han tittade på mig sedan på gräsmattan och sa - Oj, här var det rörigt!! Och ja, han har så rätt... man skulle nästan tro att vi har förberett för en loppis men i själva verket är det en skräpis!! 

Egentligen vet jag inte riktigt vad som hände, för vi skulle ju bara ha ett nytt kök. Aldrig i mitt liv trodde jag att allt skulle ta så lång tid och att det skulle dra med sig att vi nu håller på överallt, sover i gästrummet, borstar tänderna på gästtoan och springer flera mil om dagen för att komma till hundarna.... vad hände egentligen?

Inga kommentarer: