fredag 1 maj 2015

LIVSFARLIGT....

Idag hade vi tänkt att åka ut och shoppa eller i alla fall titta på kakel till köket. Men efter att ha surfat runt lite på de olika kakel butikerna så var det mesta stängt den 1 maj. Det slutade i att jag stannade hemma och Per tog sig en runda ut på egen hand. För allt var ju inte stängt trots att det är 1 maj.....


Många tror nog att det är jag som är "shopaholic" i familjen men det är ibland livsfarligt att släppa iväg Per helt själv. Speciellt om han hamnar i butiker som El Giganten eller Media markt. För hem idag kommer han med Tv'n ovanför en Tv som vi skall ha i det nya köket som frukost Tv. Vi hade en redan i ett av våra gästrum, lika stor som hade fungerat lika bra. Problemet var bara att den var ju inte riktigt lika tunn och snygg som denna nya.  ;)

Men ok, vi blir äldre och med det så blir ju synen sämre så en stor Tv kanske är bra att ha. Med kom också en ny Appel Tv som skall kopplas till detta. Vi hade en sådan innan men fattade aldrig hur den fungerade så vi gav den till Johanna och Billy. Förhoppningsvis så kommer vi att lära oss hur denna fungerar, samma men kanske har vi liiite mer tålamod att läsa instruktionerna innan vi får bild. - Hahaha..


Men hem kom också två Ultimate Ears högtalare vilket också är ett "must have". Nu kan vi trådlöst via bluetooth lyssna på musik från Spotify eller annat hur jag vill och var jag vill. Riktigt bra ljud var det i dessa små rackare faktiskt.

- Ja, herregud vad säger man? Livsfarligt att släppa iväg Per helt själv...

1 kommentar:

Anonym sa...

Här är en till som aldrig lyckats koppla ihop Appel TV med TV:n. Om ni lyckas, kan du inte lägga ut en utförlig bruksanvisning då?? Snälla?!
Hälsningar
en teknisk idiot