söndag 26 juli 2015

NOJIG


Idag har jag verkligen varit mer nojig än vanligt. Har också sovit dåligt i natt och haft hemska mardrömmar. Har vaknat helt kallsvettig flera gånger. Dessa drömmar gjorde nog att jag blev mer nojig än jag brukar. Jag är ingen person annars som lätt blir stressad och orolig över saker. Jag brukar inte ens gnälla över att jag har ont eller är trött. Idag gick det så långt att jag till och med googlade och det är ju nått man verkligen inte skall göra om man liksom vill bli lite mer lugn. - Dumma google..


Det är ju så att jag har haft jäkligt ont i ryggen ett tag. Jag har dålig rygg och har alltid haft det, men denna smärta som jag har just nu är inte samma som jag brukar ha när min rygg ballar ur. Det är så svårt att förklara men smärtan sitter på högra sidan längst ner på svanken, precis där rumpan börjar. Där det liksom är hårt, typ mera kanske höften. Men det är inte där jag har ont utan inuti på något konstigt sätt och det strålar framåt och ner mot ljumsken. Jag försökte förklara för Per och beskrev det som att om jag hade blivit begåvad med äggstockar, så hade det varit dem. 

Asså jag vet inte riktigt hur jag skall förklara men det är en molande smärta som känns mer om jag sitter än om jag står och går. Ligger jag ner så får jag lägga största vikten på den vänstra sidan. Egentligen spelar det ingen roll för jag har ont hela tiden men det känns lite mindre om jag står, går och gör saker än om jag sitter eller ligger still. Så detta gör ju att man sover dåligt och idag har jag varit så trött att jag fått gå och lägga mig på dagen hela TVÅ gånger. Det händer aldrig att jag sover middag annars, men idag har jag varit helt slut som människa.

Men OK, min noija tog idag över och jag ringde dessutom 1177 och pratade med dem där. Tänkte att det skulle lugna mig lite mer än att jag sitter här och googlar på allt som man kan ha, det ena värre än det andra. Även om hon sa till mig att jag direkt skulle åka till närakuten i Kungsbacka så lugnande det mig faktiskt på nått konstigt sätt. Så jag får väl ta mig dit i morgon. Har egentligen inte tid men jag måste nog få detta ur skallen och ur vägen så jag kan ta tag i den kommande hektiska veckan vi har framför oss. Om inte annars få nån slags smärtlindring för panodil och ipren funkar inte.

Precis nu, just nu bestämmer jag att noijan är över för idag. Kan inte göra något just nu i alla fall. Har precis kört ett race här hemma med hundar och allt. Norma & Gordon är påväg till färgan igen för att ta sig från Danmark till Göteborg. De kommer sent i kväll och det har faktiskt varit tomt här hemma utan dem. Då trots att vi har haft snickare här hela helgen som jobbar med vårt vardagsrum, de målar tak, väggar och fönster. Spacklar och sätter upp nya lister. Allt kommer bli så himla fint. Dessutom kom det nya golvet till vardagsrummet i fredags, så snart är allt nytt och fräscht - Jag längtar!!  ;)

Inga kommentarer: