söndag 8 november 2015

UPPFÖDARTRÄFF

Idag har jag varit på uppfödarträff i Göteborg i Cavaliersällskapets regi. När vi kom fick vi lite kaffe och en mumsig bulle sedan satte Ralph som höll i informationen igång. Måste säga att det var mycket intressant och man fick sig en och annan tankeställare. Informationen var om hur läget idag ser ut för vår kära ras Cavalier King Charles Spaniel. Lite också hur det har sett ut och lite hur det kan komma se ut i framtiden.


Jag tycker det var ett bra möte och jag tycker att det som sades både låter bra och intressant. Jag hoppas att ni som ännu inte varit på något av dessa träffar som hållits runt om i landet inte missar de två sista träffarna i Sundsvall och Stockholm. För det här här vi gemensamt kan skapa en framtid för våra Cavalierer och då kan det vara viktigt att vara där och se och höra hur läget ser ut idag.

Lite dåligt tycker jag att upplsutningen var lite låg, att fler inte visar intresse. Men det är som det är, man kanske har annat för sig en söndag som denna. Men lite konstigt är det allt att det var 35 i Malmö igår och bara typ 14-15 idag i Göteborg.

Oavsett så hade vi många bra diskussioner som vi ibland fick ackompanjerad till lite musik. För i rummet bredvid så verkade det vara en hel orkester som övade. Det var allt från blåsinstrument till orgel. Men lite ljuv musik skadar ju aldrig.

När allt var klart så bjöds det på inte bara en utan två helt underbara smörgåstårtor... Så nöjda och glada fyllda med information och mat så lämnade vi stället och jag är säker på att en och annan fortfarande sitter och funderar på vad som sades idag.

Stort tack till Cavaliersällskapet och alla iblandade i denna trevliga och väl anordnande träff. Mycket trevlig tycker och jag jag vet också att det ligger mycket jobb bakom allt detta, så mycket bra gjort.







Inga kommentarer: