onsdag 2 mars 2016

TREVLIGT MED SÄLLSKAP


I vanliga fall så går jag ju här hemma helt själv och bara pratar med mina hundar på dagarna. Men nu när det är dags för lite mer renovering så får man lite trevligt sällskap. Alltid trevligt att ha folk runt sig och att vara hunduppfödare gör att man ibland känner sig väldigt ensam. 

För man går liksom här och bara fixar och fixar och åter fixar så att hundarna har det bra. Känns som man är den ensammaste människan i världen då man knappt träffar eller pratar med något annat än hundar på dagarna. Fast här hemma av någon konstig anledning är det aldrig tyst, ensamt och tomt. Känns som om vi alltid har folk här. Är det inte vänner så är det familjen, är det inte familjen så är det några som är här och hjälper oss att renovera. OCH, skulle ingen mänsklig varelse vara här så har jag alltid mina hundar. 

Lite konstigt att man som uppfödare känner sig ensam ibland när man egentligen aldrig är ensam - Eller hur? 

Idag har jag full agenda, skall fixa allt här hemma för hundarna då vi åker till England i morgon bitti. Sedan skall det packas mm... så det är väl lika bra att sätta fart då också Kari anländer idag då vi skall ge oss iväg på en spännande road trip. Skall bli skönt att lämna husets fyra väggar några dagar. Speciellt mitt i en renovering.....  ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer att bli dundersnyggt

Laga iPhone göteborg sa...

Kommer att bli dundersnyggt

Djurfamiljen sa...

Kul att kunna ha uppfödningen som jobb :-)


Vill tipsa om en tävling som jag har på min blogg där man kan vinna ett paket fyllt med saker till sin katt :-)
http://djurfamiljen.se/