fredag 22 april 2016

MOLLY WALLENTIN

Molly Wallentin
2016-04-22

- Woohoo...hon är här!! We are "The Morfars". Nu kan vi äntligen säga detta och det känns helt jävla fantastiskt. Tänk vilken grej, går nästan inte att greppa. Jag har inte fått gjort något vettigt här hemma idag. Börjar mest överallt och avslutar inget. Kommer också på mig själv att jag bara går här hemma och flinar för mig själv. Lite löjligt men samtidigt helt underbart!! - MOLLY ÄR HÄR!!!

Allt började igår kväll. Såg på Johanna att det började hända något och hon snurrade runt i soffan bland alla kuddar som om hon vore en hund som skulle få valpar. Men samtidigt så himla lugn och så himla cool. Vi försökte gå till sängs tidigt så att Billy och Johanna verkligen skulle få sova lite innan det verkligen var dags. För någonstans innerst inne så visste vi alla vad som var på G.

Vi sa till dem att om det är något eller om de bara känner sig oroliga så får de komma in och väcka oss. De fick heller inte bara ge sig av utan att vi blev väckta. Det tog inte så lång tid för jag tror vi blev väckta av att Billy kom in i natt runt 12:30 eller nått. Då hade det satt igång mera och det var dags att ge sig av till Varbergs BB.

Johanna och Billy har varit så noga med allt så väskan och allt var redan packad och klar. Så det var bara för dem att grabba tag i den och ge sig i väg. Men VI då? Hur lätt var det för oss att somna om efter en sådan kväll och natt. - Ni kanske kan gissa!??!

Men oavsett, nu är hon här och allt är frid och fröjd. "Vår" lilla prinsessa har kommit till värden, liten med naggade god. Lika stark som mor och far som har varit helt fantastiska genom hela denna resa men att vara gravida och nu en förlossning. De kommer bli underbara föräldrar och kommer ta hand om Molly på allra bästa sätt. Då givetvis med massor av uppbackning av "The Morfars".

Wow vilken fredag det blev. Välkommen lilla Molly och stort grattis säger vi till Johanna & Billy som nu har en alldeles egen liten familj och dotter att ta hand om. Skall bli så himla kul att få följa med dem på denna resan. Jag lovar.. det kommer bli mycket Molly och "The Morfars" i bloggen framöver!! 


TREVLIG HELG!! ;)

1 kommentar:

Denise sa...

Åh vad roligt! Grattis! :D