söndag 15 maj 2016

ESKILSTUNA 14-15 MAJ

CH. ARANEL INFINITY
(USCH & GBCH. Pascavale Nathan - Aranel Evita)

Nu är vi hemma igen efter två dagar och två specialer i Eskilstuna i Cavalierens tecken. Trötta och sega men ändå nöjda och glada. Det tar på krafterna att vara på utställning i två dagar och ännu mer då man inte är hemma och har allt som man brukar. En liten stuga även om det är trevligt att campa ibland blir inte riktigt samma varken för oss eller hundarna. 

BIS - Ch. Aranel Sirius & BIM- Ch. Aranel Infinity

Dag ett dömde Sheena Maclaine (Pennygown Cavaliers) valpar & hanar och Andy Vella (Cinderaic Cavaliers) tikar, båda rasspecialister från England. Dagen efter bytte de kön och vi körde en utställning till, när vi ändå var där liksom.... 

CLOPSVILLE MOJITO
(GBCH. Gamble On You Des Contemplations at Pascavale - Clopsville Sea Breeze)

Vi hade tre hundar med oss. "Molly", Vouges Odd Molly är inte riktigt van vid detta med uställningar så hon är mest med för att känna på atmosfären och lära sig lite hur det fungerar. Så första dagen fick hon exellent och sedan inget mer. "Mojo", Clopsville Mojito var 2a i öppenklassen men slutade sedan som 3a bästa hane med ännu ett Res-Cert. "Mimi", Ch, Aranel Infinity drog för oss det längsta strået för oss och vann championklass tikar och slutade sedan som bästa tik och slutligen var hon BIM. 





Innan dag ett var slut så samlades vi alla igen för att skåla och fira årets hundar 2015. Trevlig tillställning som gör att man kan skörda allt sitt slit under föregående år. Alltid skönt att få bli firad för dem som vi firade. Vi hade inget att hämta då vi inte varit speciellt aktiva i ringen. Men vad gör det, jag firar och gläds gärna med andra. Efter detta drog vi ner till restaurangen och glufsade i oss av den italienska buffén som det kvällen till ära bjöds på. 

Efter detta så drog alla tillbaka till sina stugor för att glutta på Eurovision Song Contest, men det är en annan story och en annan tävling så den får vi ta en annan gång. 

Dag två kom och det blev nya insatser. Som sagt lite sega men det gick ändå. "Molly", Vouges Odd Molly avancerade från gårdagen och blev idag 3a i juniorklass med CK. "Mojo", Clopsville Mojito var även idag 2a i Öppenklass sedan blev det inget mer. "Mimi", vann även idag championklass och slutade idag som 2a Bästa tik. 

Måste säga att vi har haft en både mysig och trevlig helg. Jag vill tacka alla inblandade i denna utställning med allt vad det innebär. För det var ju en del att organisera denna helg, allt från prisutdelning till middag och tvådagars utställning. Förstod att det varit lite gnäll på upplägg och sånt. Men jag tycker allt flöt på riktigt bra och de som har jobbat med detta har gjort ett fantastiskt jobb. Att få ihop en sådan här helg med så många olika viljor är inte lätt. Så än en gång - Stort tack... ni vet vilka ni är. 

Nu skall jag bara vara och mysa lite med Molly som jag faktiskt inte varit ifrån sedan hon i stort sätt kom till världen. Ha nu en fortsatt underbar söndag..... 

Inga kommentarer: