fredag 29 juli 2016

ÄNTLIGEN!!


Igår fick vi äntligen ändan ur vagnen och bokade oss en resa till New York i oktober. Denna resa skulle vi gjort redan förra året då Per fyllde 50. Men sedan har tiden liksom bara rullat iväg och det är alltid en massa i vägen för att man skall komma någonstans. Som typ hundar, valpar, jobb och renoveringar mm... 

Men nu jäklars skall vi komma iväg. Skall bli så nice att bara få spatsera omkring på New Yorks gator och bara ta in atmosfären och shoppa loss som galningar. Måste faktiskt få tummen ur och resa mycket mera än vad vi gör. Men det är svårt då man har hundar, man blir liksom lite låst. Kanske dags att på allvar fundera på kennelhjälp. Nån som känner sig manad eller som kanske vet någon som kanske skulle vara intresserad så är det bara att hojta till. 


Tittade även på resor till Scotland igår då jag skall dit och döma Cavalierer, King Charles & Japanese Chins i November. Så lite resa blir det i alla fall innan detta året är slut. Men allra först blir det en liten dagstripp till Ransäter till helgen... - alltid nått i väntan!! ;)

Inga kommentarer: