onsdag 21 september 2016

BABY SHOWER
Idag har vi överraskat Julia & Sebbe med en Baby Shower Family Version. Vi lurade helt enkelt hit dem och bjöd på presenter och mat. Det har varit mycket fix och trix innan vi fick hit dem och de visste ingenting, de trodde bara att de skulle komma och hälsa på. 

Min mor och far var här, Madelene, Jesper, Johanna och Billy. Så kul att kunna överaska och få hjälpa till nu när vi snart skall bli "The Morfars 3.0". Madelene och Johanna har varit de som varit initiativtagare till denna "Baby Shower" och jag måste säga att det var så himla gulligt och omtänksamt av dem. Vi samlades alla i måndags och förberedde allt, då all shopping med ballonger mm var klart. 

Vi la alla ihop till en barnvagn, ett babybadkar fyllt av olika bra ha saker och givetvis den obligatoriska blöjtårtan. Min mor och far skall nu till helgen ta med dem båda så att de kan shoppa loss på mera baby grejer i Ullared. 

Vi har haft massor med roligt på vägen och vi har lurats och det har varit många samtal hit och dit. Men som familj fick vi ihop det och Julia och Sebbe blev glatt överraskade. Ni kan själva se på filmen längst ner. 


Även kusinerna Molly & Jamie gjorde sina avtryck...   ;)


1 kommentar:

Anonym sa...

Gud vilka fina babygrejer - och snygga!