tisdag 28 februari 2017

MITT LIV

Jag har varit lite tyst den sista tiden men det finns en del orsaker till detta. Jag hann liksom inte landa i min oro för min vän Kari innan jag fick tampas med mera oro och tråkigheter.

Först i veckan som var fick jag oväntat men väldigt trevligt besök. Svenska Kennelklubbens och dess kennel konsulenter kom på besök för att ta en titt och inspektera min kennel och mina hundar. Allt gick bra och på något sätt är det riktigt skönt när de kommer för då kan man passa på att fråga massor och liksom kan lätta sitt hjärta lite inför dem.

Men visst är det lite läskigt då det knackar på dörren och där står två glada damer men ett leende på läpparna som frågar om de stör och om inte får komma in. Känns lite som när man är ute och kör. Man kör lagligt men samtidigt så kommer en polisbil och man blir av någon anledning lite nervös trots att man varken kör på fel sida eller för snabbt. - Märklig känsla egentligen. 


Men nu gick allt bra och mina hundar och kennel fick fina omdömen. Men vad händer då dagen efter!?! Jo, i brevlådan ligger ett brev från länstyrelsen. Någon anonym liten jävla fegis har gjort en anmälan på mig. Denna anmälan är full med lögner, påhopp och är riktigt kränkande. Jag förstår inte vad det är för fel på folk. Helt jävla sjuka i huvudet....

Tänk att man tillåter sig själv att sjunka så lågt att man tar till handlingar som detta då man egentligen säkert "bara" är grovt avundsjuk eller något. Nu blir det inget med denna anmälan då även länstyrelsen säkert tyckte den var på lika låg nivå som jag tyckte. Så ärendet är redan nerlagt innan det ens tagits upp. 

Men detta gör att man nästan får samma känsla som en skenavrättning. Nu vet inte jag hur det är men det är någon där ute som vill mig väldigt illa. Någon som bara vill jävlas och bråkas och jag förstår inte vad denna sjuka människa får ut av att göra såhär mot sina medmänniskor. För mig bara ett litet kräk som säkert sitter där hemma och villa ha det jag har eller kanske till och med vill leva mitt liv. För något eget liv verkar inte denna fega och anonyma människa inte ha. 

Men visst blir man misstänksam på vem det kan vara. Så himla tråkigt att saker och ting går till såhär i dagens samhälle. Tänk om var och en skötte sitt. Men visst är det ironiskt att allt detta händer på en och samma vecka. Jag vet vad jag har och vad jag gör så vad är då en feg anonym anmälan från någon som säkert inte ens varit här mot våra professionella kennel konsulenter som kommer på besök och besiktigar kennlar runt om i Sverige. 1 - 0 till mig... - Hahaha....

VOUGES UNICORN
(Ch. Glittertind Julian . Clopsville Loretta) 

Precis som om det skulle vara nog med puckon där.. Nä, det finns fler puckon i denna ljuvliga värld. Igår la jag ut denna oskyldiga och gulliga valpbild ovan. Jag skrev typ - Sleeping Beauty!! Skrev sedan inget mer utan jag tyckte bilden talade för sig själv. Men vad händer, jo jag får denna kommentaren:

"Så sød hvalpen er. 
Hvordan er hans forældres sundheds data, tænker på DNÅ er EFS og CCS, 
hjertestatus for MVD, knæ, og MRI for SM. 
Jeg syntes i dag det ikke er nok, at være sød på hvalpe billeder, på FB.
Og med forælder der er så fine i eksteriør, -- Så er det mere, der er betydende, nemlig sundheds data og temperanemt på forældre."

Denna kommentar kom från någon i Dansk människa. Jag vet inte vem personen är och jag har aldrig hört talas om namnet innan. Tänk att man inte ens får lägga ut vilka bilder man vill längre. Folk har åsikter om allt och tror på något sätt att jag har någon slags upplysningsplikt till dem. Alltså herregud, vad är det för fel på folk. Säger bara en sak - Sköt du ditt så sköter jag mitt!! Eller får man numera bara lägga ut valpar på nätet som har föräldrar och far och morföräldrar som är testade för: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? 

Men samma här, denna fegis kröp tillslut tillbaka under den sten hen kom ifrån och raderade sin kommentar. Man kan faktiskt inte slänga ur sig vad som helst och sedan inte stå för vad man säger, tycker och skriver. Denne person skriver efter lite googlande på sin hemsida att hen är en seriös uppfödare. - Hahaha... Men att slänga ur sig oseriösa och korkade kommentarer på Facebook står det inget om. 2 - 0 till mig....

Märks det att jag är irriterad? Jag hoppas det för just nu är jag riktigt förbannad på alla dessa korkade människor. - Mitt liv är mitt liv och ingen annans.....

- Ha nu en fortsatt underbar tisdag!!  ;)



2 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud, vad är det med folk??? Så gräsligt att drabbas av ondskan så, när man inte vet vem det kommer ifrån. Någon avundsjuk, bitter jävel måste det vara - troligen illa omtyckt och utan vänner. Usch för den!
Må gott och njut av dina fina hundar och barnbarn (sådant som nog inte den anmälande bitterfittan har)!

Irisingela sa...

AVUNDSJUKAN är den värsta sjukan som finns och den är väldigt stor i Sveriges hundvärld, det är många hundägare och icke hundägare som anser sig vara experter och enorma besserwissrar.. Det är nog inte det lättaste att ta det med en nypa salt då man blir påhoppad av rena rama lögner, vilket jag tror beror på avundsjuka i första hand. Så har det varit och så tror jag att det tyvärr alltid kommer att vara!!
Men ni som har rent mjöl i påsen, försök att inte bli allt för ledsna, för vi som känner er vet att ni är bra uppfödare och anlitade av hundälskare och kan gå i god för er, och de som inte är det kommer rykten att spridas och kommer att bli ratade.

De avundsjuka knäppgökarna kommer i slutändan att bita sig själva i "svansen" och de kommer aldrig att kunna skaffa sig ett hyggligt liv. De är ensamma trista själar som njuter av att göra andra illa, och de kommer alltid att förbli ensamma trista själar.. Ingela (född hundälskare alltså i 60 år)