tisdag 14 februari 2017

RESOR

Att bara komma iväg på en resa är ju bara helt underbart. Ibland behöver man faktiskt ombyte och komma ifrån vardagen och andas lite annan luft. Så igår bokade jag och Per en resa till Barcelona en långweekend kan man säga. Hum.. jag minns inte riktigt datumen men vi åker en onsdag och hem igen söndag. - Detta blir helt perfekt!! 

Vi har också börjat planera en resa till hösten i början av september för att vara mer exakt. Men då är det inte bara jag och Per som reser utan hela familjen. Vi kommer ta med oss våra fyra barn och deras respektive vilket också innebär att våra tre små barnbarn skall med. Så vi blir alltså 10 vuxna och 3 barn. Detta kommer nog bli en resa som vi sent kommer att glömma. Men det skall bli helt fantastiskt att komma iväg allihopa. 

Man reser också mycket när man har hundar. Jag och Kari har de senaste åren alltid haft den stora Cavalierspecialen i England som en liten utflykt tillsammans varje år. Detta utöver alla andra resor man gör dit. Men i år så bestämde vi oss faktiskt för att stanna hemma. Detta då jag har huset fullt med valpar och då Kari själv väntar valpar. Känns nästan lite ledsamt att skriva om detta. För jag hade så gärna rest med henne istället för att läget är som det är just nu. Men det kommer fler tillfällen och vi kommer kunna resa massor tillsammans i framtiden. 


Hoppas att ni alla får en fantastiskt alla hjärtans dag fylld av kärlek. Jag har ju min alldeles egna Wallentin så för mig skall det nog ordna sig...   💝

Inga kommentarer: