måndag 14 augusti 2017

ASKERSUND DAG 2

Tanken var ju att vi skulle upp i ottan och åka dag två till Askersund också. Då för en annan rasspecialist, Joakim Ohlsson. Men helt ärligt, jag orkade faktiskt inte. Det har hänt så mycket här den sista tiden att min energi efter Cavalierspecialen tog helt slut. Hade detta varit för typ 10-15 år sedan så hade det inte varit några problem. Men med åren blir man också äldre... och med detta också mera bekväm.  😂😂

När vi väl kom hem på lördagen så ösregnade det. Jag typ tittade på Per och jag tittade på Japparna och tänkte. - Nä, fyy.. jag orkar inte ställa mig och bada fyra Jappar också. Dessutom försöka hålla "Bailey", "Lulu" och "Molly" rena och torra i detta ösregn.

Ibland blir jag lite väl lycklig när jag sitter och anmäler hundar till utställningar. Så himla lätt och allt låter så himla enkelt när man sitter där med internetanmälan och anmäler hund efter hund. När man väl anmält två så funderar man lite - vem mer skulle kunna åka med? Och hux flux har man typ anmält sju hundar. Men, men.. nu är det som det är och nu blev det som det blev. Men lite tråkigt då jag verkligen hade sett fram emot två dagar i Askersund.

BIM VALP - VOUGES VANILLA ICE
(Vouges High Five - Ch. Clopsville Santa Clarita)

CERT - VOUGES PICCOLO

VOUGES PICCOLO
(Craigowl Coaster - Vouges Wedding Song)

Men tänk... det gick ju himla bra ändå. Jag skickade ett meddelande till Anna sent på kvällen och frågade om inte hon kunde stryka mina hundar så att de slipper ropa efter mig. Detta efter som jag visste att hon skulle ställa ut sin lille "Walter", Vouges Piccolo. Jag passade då även på att säga till henne att hålla fanan högt!! 

Nu fick ju inte jag vara med personligen men det kändes nästan så i alla fall. För dagen började med att Vouges Vanilla Ice blev bästa hanvalp. Sedan följdes det på med att Vouges Piccolo var 2a Bästa Hane och fick sitt allra första cert. Nu har han 1 Cert och 2 Res-Cert. 

Asså.. så himla kul att sitta hemma och få ett glatt och fnittrigt samtal från Anna. - Jag har fått cert!! Så kul, jag blir så lycklig. Nästan lyckligare än när jag själv vinner. Men bara att få höra denna glädje från någon annan är helt underbar. Jag blir själv nästan lika fnittrig och jag kommer själv så väl ihåg de där första certen man vann. Det var så kul och det var sååå stort. - Amazing...

- Tack Bitte och Anna för att ni tar så väl hand om era små killar. Jag är mega stolt!!!

GLÄDJE!!!

Inga kommentarer: