torsdag 2 november 2017

EN STUND PÅ JORDEN


Jag hade egentligen inte tänkt att skriva om detta men jag kan faktiskt inte låta bli då jag fortfarande är väldigt ledsen och chockad över vad som hände mig för ca 2 veckor sedan. Jag måste liksom få detta ur mitt system, få händelsen ur mitt huvud och då kan blogga och dela med sig vara ett alternativ att gå vidare. 

Allt var en helt vanlig dag och jag tog tag i mina vardagssysslor precis som vanligt. Jag skulle sedan städa rent hos min lilla valp som inte ens var 8 veckor. Medan jag städade och bäddade rent åt henne så fick hon springa fritt och leka i köket. 

När allt var klart lyfte jag tillbaka henne till sin hage som hon hade här i köket. Ensam valp som hon var så var hon så oerhört älskad och bortskämd. Men något hände plötsligt när jag sätter ner henne i sin hage igen. 

Hon lägger sig väldigt konstigt och jag tar då genast upp henne i min famn igen. Kände att hennes lilla späda kropp var lite spänd så jag vaggade och sjung för henne som om hon var en liten bebis. Allt för att hon skall känna sig lugn och trygg. Jag känner att hon slappnar av och vänder då på henne. 

- Mitt livs CHOCK... hon var borta hon var död.....

Jag fick fullkomligt panik och var inte alls beredd. Jag försökte allt med massage och mun mot mun men inget hjälpte. Jag fick henne inte tillbaka, hon dog i mina armar. Hon dog verkligen i min famn och jag kände mig helt maktlös. 

- Så vacker, så söt, så gullig, så liten och så alldeles underbar. Men hon fick bara en stund på jorden. Sov gott lilla "Titti", jag saknar dig. 💕


2 kommentarer:

Anonym sa...

Men åååh, så fruktansvärt! Kärlek och varma tankar till er.

Margaretha Karlstedt sa...

En till synes frisk liten valp, jättetråkigt. Margaretha