onsdag 23 januari 2019

INGA VALPAR!!

- Hej Hej.. Det går bara längre och lägre tid numera mellan inläggen. Men man märker lite nu att det närmar sig vår och sommar då fler och fler mailar och frågar om valpar. Men jag säger redan här och nu att just nu har vi inga valpar och vi väntar i dagsläget inga heller. Men det kan ju ändras snabbt. 😀

VOUGES BOOTYLICIOUS - "Bibbi"
(Craigowl Coaster - Vouges Gracious) 

Men blir det Cavalier eller Japanese Chin valpar så kommer jag lägga ut dem HÄR. Så ni som är intresserade får gärna hålla lite koll där då jag inte har några listor på intresserade som vill bli med hund. Det kommer mail efter mail och många önskningar på hur valpen skall se ut och att den skall vara frisk och fri från alla dess olika sjukdomar. Så när efterfrågan är så stor är det helt omöjligt att skriva upp namn på olika listor.

Jag vill också bara tillägga att vi numera bara har Blenheim och Trefärgade Cavalierer. Förr hade vi även Black&Tan och Ruby. Det är många som skriver till mig om önskan om typ en Ruby tik så lika bra att klargöra detta också. Har förstått att det inte är lika lätt som det brukar vara att få tag på en Cavaliervalp vilket jag tror beror på många olika anledningar.

Mitt tips till er som jagar valp nu är att gå in på Cavaliersällskapets hemsida, HÄR. Där finns listor både på uppfödare och födda & planerade valpar. Var själv precis inne men listorna på födda och väntade valpar är helt tomma. Men bra att även hålla koll där. Annars så kan ni gå in på Svenska Kennelklubbens sida och klicka på länken "Köpa Hund". Där finns också listor på uppfödare som har valpar.

Som det ser ut just nu så har vi en och annan Japanese Chin (vuxen som yngre) som söker nya hem. Är du kanske intresserad eller vet nån som kanske är så är det bara att höra av sig. Jag hoppas och önskar verkligen att alla som vill ha en underbar Cavaliervalp hittar vad de söker. Ibland kan det också vara bra och vänta på att "rätt" valp och "rätt" uppfödare dyker upp....

Inga kommentarer: