tisdag 3 februari 2009

HANNA "PANNA" HENNINGSON-VIBERG

Hanna kom till oss i går kväll. Hon är här på besök i några dagar. Med sig har hon sin "Jackie", (Ch. Vouges Onassis) och Hanna hoppas att detta besök skall ge resultat om några veckor.

Igår satt vi uppe till ca 02:00, skrattade och fnissade som två fjortisar. Men det är så himla skönt att man kan ha barna sinnet kvar ibland. Vi pratade om Hannas framtid, Min framtid, våra hundars framtid och en massa andra drömmar och tokigheter.

Idag har det varit mera vardag och våra snack har varit en aning mera seriösa. Annat än att vi har pratat på Finlands/Svenska nästan hela dagen. När vi väl bestämde oss för att sluta. Så måste jag säga att det var faktiskt svårt. Det halkade in en del ord ändå som var med Finnsk brytning. Vilket gav oss några riktiga skrattanfall.....

Hanna har bantat ett tag nu och har gått ner 20 KILO. Het otroligt bra jobbat. Jag har ju också bestämt mig att jag skall klara Beach-2009. Så här sitter vi med våra fantastiska drinkar. Gjorda på Nutrilett. *Urk*

Läste på Lena's (Hazelcoat's) blogg att hon har klarat sitt första delmål med 99,9 KILO. Herregud Lena, det är fantastisk. Du kommer bli såååå vacker. Hörde att Erica hade tappat 2 KILO på ett dygn. Men det gjorde hon på ett mera obekvämt sätt. *Ler* Krya på dig gumman!

Hanna sitter just nu och fixar till Johannas (Pers dotter) naglar. Det skulle ta en timma ungefär. Så jag passade på att blogga lite. Men nu ropar (gapar) hundarna på mig så jag får rusa iväg och fixa lite med dom.

/Tjing

Inga kommentarer: