fredag 31 juli 2009

CH. HACKENSACK DESIGNED BY MAGIC

Tänk vad tiden går, Adam är snart 10 år!! Men tittar man på honom idag så är det nästan som om tiden har stannat upp. Han ser inte ens ut att vara 4. Även hans sätt är som om han vore 2. Det blev massor med siffror nu, men så är det med "Adam", han sätter griller i huvudet och har alltid gjort.

Är så glad och stolt att ha fått äran att äga en hund som "Adam". tar nog ett tag innan man får en hund som honom igen. Han är nästan som den senaste filmen med Brad Pitt, "Benjamin Button". Han blir nästan yngre med åren. För som valp var han väldigt präktig och ordentlig. Kanske var det detta som gjorde att han vann så mycket som valp. 3 x BIS-Valp på SKK utställningar. Han var dessutom 2 xBIS-3 valp, alla raser. På våra specialer var han både BIS & BIM.....

Hur det gick sedan, vet nog de flesta av er. Just nu har Adam blivit pappa till två kullar. Så roligt att han inte är helt bortglömd. Han är dock en gammal hund med en fantastisk hälsa och fysik. Men det är som med alla hundar, de gamla glöms bort, vilket är synd. Många gulkorn går förlorade. Det är nästan så att jag själv har glömt att han finns. Inte att han finns utan att han faktiskt är ett mycket bra alternativ i aveln. Oftast tittar man på yngre individer, så även jag.

Vi parade tidigare i år"Adam" med vår "Hannah", Ch. Vouges Insomnia. tyvärr var det tomt. Hade sett fram emot denna kull. Men så är det ibland. Förhoppningsvis så är tiden med "Adam" inte förlorad ännu.

Så roligt att veta att han har två kullar nu. En kull är några veckor bara, den andra är rykade färsk. Skall bli spännadne att följa vad det blir av dessa småttingar. Om ni vill följa dem gå in på Emperix eller Miljas kennlar.



Bilden ovan är tagen i Norge när "Adam" var Bästa Hane och fick titeln NV-04, för Dan Eriksson.

Inga kommentarer: