torsdag 2 september 2010

GOTLAND - FREDAG

Fredagen var man lite seg på morgonen efter en lång resa och en sen kväll. Men vi fixade till oss och drog iväg på en shopping runda till Visby. Thomas körde runt på lite gator i Visby som man kanske inte egentligen fick köra på. Lena satt fram och tjoade och tyckte allt bara var pinsamnt, när vi kom körandes på gågator i Visby. Jag och Per satt bak och bara skyllde på att chaffören var från Stockholm, och gjorde Silvia vinken till människorna som gick på gatorna. =)

Inte att glöma vår "egna" outlet som ligger lite utanför Visby. Där finns ALLT, hur rolig butik som helst. Jag och Lena provade allt från roliga jackor till otroligt roliga hattar. ;-) Om ni inte har varit där, gör ett besök nästa gång ni är på Gotland.

Sedan behövdes det handlas lite extra mat så att vi fick middag. Hem och käkade och sedan var det dags och tid för att bada och föna alla hundar, totalt skulle 8 hundar fixas, Puh!! Men allt gick som en dans, och vi kom i säng i någorlunda tid för att orka upp dagen efter och helgens första utställning!!

Inga kommentarer: