torsdag 2 september 2010

VÅRA HÄRLIGA DAGAR PÅ GOTLAND

Vi har haft några riktigt härliga dagar på Gotland.

Hela förmiddagen på torsdagen gick åt till att packa allt som skulle med. Herregud, vad mycket man behöver för endast ett par dagar på resa. Allt till oss och hundar, bilen blev proppfull!!

Vid 15:00 tiden satten vi oss i bilen på torsdagen för att åka mot Oskarsham och färjan som skulle ta oss till Gotland. Vi hade ganska god tid på oss då färjan inte skulle gå förrän 21:00.

"Gotlands färjor"


När vi väl kom fram till Gotland 24:00, efter en behaglig resa så kom Lena & Thomas och mötte oss. De hade kommit till Gotland tidigare under dagen och fixat lite i huset och handlat mm. Vi visste inte var vi skulle bo, så de kom och guidade och fram så att vi kom rätt.

Lite halv sega kom vi äntligen fram till "Gula Villan" som vi hade hyrt under dessa dagar. Lena och Thomas hade laddat med massor med god mat, vin och allt när vi kom fram. Så det vara bara till att packa in och sätta sig till bords och njuta.

Vi satt och pratade några timmar för att sedan gå och lägga oss... trötta, njöda och förväntansfulla över vad denna lilla tripp skulle ge oss!!


"Gula Villan" som vi bodde i!!

Inga kommentarer: