söndag 25 december 2011

JULDAGEN!

I dag är det juldagen och det har som tradition blivit vår egna lilla Julafton. Barnen är hos sina mammor på Julafton och hos oss på Juldagen. Så igår var jag och Per en sväng hos våra egna föräldrar och åt julskinka mm. Sedan hem för att ta hand om hundar och valpar, plus fixa lite inför denna dag….

Idag kommer våra älskade barn och föräldrar och övrig släkt. Så idag har det blivit lite fejade här hemma. Måste också se till att hundarna har det bra, då vi själva skall mysa. Då skall ju även de ha det bra, eller hur!!

Per står just nu i köket och fixar lite med maten. Tur man har ett relativt stort kök då det är mat till ett helt kompani som skall lagas. Just nu luktar det FISK… huuu, hemska tanke!! ;-)

Ingen julkänsla har riktigt infunnit sig ännu. Men i år har jag faktiskt klarat mig från att känna mig stressad. Så skönt att känna att man har lugnet och tid till allt och alla.

Nu skall vi se om ”skinkan”, är smarrig & god i år. Visserligen har vi redan smakat men man kan ju låtsas att man inte har rört ”skinkan” ännu. Eller hur!!!


GOD FORTSÄTTNING PÅ JULEN….

Inga kommentarer: