måndag 18 juni 2012

STÄNG AV, STOP & PAUS!!


Just nu ser mitt liv ut just så - Stäng av, stop & paus. Jag är väldigt glad att jag hittade dessa knappar på mig själv och inte bara på alla fjärrkontroller och andra apparater som finns i huset. Jag behöver denna paus. Paus från det mesta som i alla fall rör hund. Så skönt och så härligt, om ni bara visste.

Jag börjar nästan vänja mig vid ett vanligt liv och inte ett som hela tiden handlar om hundar och allt det innebär. Att sluta helt är just nu otänkbart. Men en paus i mitt liv är skönt och faktiskt så här mitt i pausen viktigare än vad jag hade trott.

Man ser allt med helt andra ögon. Ser mer på sig själv - vad är viktigt och mindre viktigt i livet.  Hundar har jag runt benen hela tiden så utan dem är man ju inte. Men allt annat. I pausen så funderar jag väldigt mycket på vad jag håller på med. Viktigt tror jag att ibland stanna upp och se och känna sig för.

Kanske är pausen ett sätt att också samla lite kraft för att sedan köra på som vanligt igen. Känns just nu så, så en paus kan ju då inte vara fel!!  Mycket har ändrats sedan jag började med hund. Vissa saker till det bättre och andra.... Ja, vad skall man säga för börjar inte hundvärlden att bli väldigt ytlig och nästan lite plastig. Jag saknar dessa gamla genuina hundtanter & gubbar som KAN hund. Vart finns dom idag? Alltså de som inte är så noga med " röda mattan" och vilka som är A och B kändisar..... Ja, ni förstår säker vad jag menar.

Fler tankar som jag har fått kommer vid ett annat tillfälle. Även haft en blogg paus vilket har varit skönt. Det har hänt en massa roligt sedan jag bloggade senast. Kanske får jag försöka sammanfatta den sista tiden och dela med mig av allt som hänt. Men nu säger jag som Arnold - I'll be back!!

Inga kommentarer: