måndag 6 augusti 2012

STÖRRE VÄRLD!!

Det var så mycket jag hade tänkt göra idag men regnet fullkomligt öser ner och har gjort så i stort sätt hela dagen. Har ingen lust att varken borsta och fixa hundar när det är sådant väder. Så jag väntar till en bättre och soligare dag.
Vakande idag och kände mig mycket bättre. Eller ja helt frisk… fast med smärta i min nacke. Har nog sovit tungt i natt och legat i samma ställning eller nått. Tidigare måndagar har det ju varit massage för mig. Men idag är det uppehåll, kanske hade jag behövt massage just idag. Men jag får hålla ut tills nästa måndag.
”Sarahs” valpar växer och växer. Häromdagen slängde jag i lite nallar och leksaker i lådan. De har ju börjat morra och bita i varandra lite. Snällare för de andra om de ligger och tuggar på en nalle i stället. Men dessa nallar gjorde att det blev lätt att rymma ut ur lådan. De använde nallarna som trappor och hävde sig ut. Snabbt går det också, på ett lite ”tjillevips” så är de ute. Tänk vad fort de lär sig. Hittar de ingen nalle att stå på så fungerar en syrra lika bra. Så länge man kommer ur lådan så funkar allt.
Nu på morgonen var det bara att ge upp och ta bort lådan och ge valparna en ”större värld” att leva i. Alla de andra hundarna var ute medan jag fixade och möblerade om. Jag såg hela tiden att regnet var på väg och tänkte – Shiiit, hinner jag!!
Men jag hann, att möblera om kan ta sin tid med nya hagar, korgar och allt som skall till. Valparnas nya ”lägenhet” han bli renoverad i tid och jag hann ta in de andra hundarna innan regnet kom.
Har precis nu försökt fota valparna lite. Var som vanlig svårt när man är själv plus att det blev lite överexponerade eftersom det är mörkt både ute och inne så blixten på kameran gick igång. Är ingen hejare på att fixa bilder i Photoshop som så många andra. Där alla valpar ser så fantastiska ut med allt fluff, fluff och samtidigt ser de så rena och fina ut.
Nedan ser ni lite bilder på Sarahs valpar – A la naturel!!











1 kommentar:

Susanne P sa...

Å så söta:) Såg en av dem hade en precis likadan spot som min Katie <3