torsdag 18 oktober 2012

KING SIZE


När man är ute och reser som vi ni var förra veckan på Kreta och skall hem så brukar man oftast längta hem till sin egen säng och sina egna kuddar. Men NÄ, inte denna gång… för på det hotellet som vi bodde på fanns de mest underbara sängar. De bästa sängar jag någonsin har sovit i. Dessutom så var de ”KING SIZE”, mega stora sängar med gott om plats!!

 
Jag har börjat gå på massage varannan eller var tredje vecka för att jag är så stel och har så ont i nacke, axlar och rygg. Säkert också en ”arbetsskada” när det kommer till hundarna. Men på Kreta hade jag inte ont någonstans. Och nu när vi är hemma har jag redan ont dag ETT!!
Vet att jag har lite ondare i leder och kropp när det är pissväder ute och är rått och kallt, och på Kreta var det ju inte det men jag tror ändå att sängen är en väldigt viktig del i min smärta. Så nu när vi får ordning på vårt gamla sovrum och flyttar tillbaka in dit så skall jag ha en sådan King Size säng som vi hade på Kreta. Kosta vad det kostar vill för det kan det vara värt. Man spenderar ändå rätt många timmar i sängen så det får man väl ändå se som en investering, eller hur?
Så dags att göra som Mrs. Montazami ut och shoppa ny säng, kanske skulle man ha en mysig sänglampa med lite "muuuuud" light för att höja stämningen i rummet lite, tror faktiskt att jag kan få med mig Per på denna brillianta idé!!

Inga kommentarer: