tisdag 11 december 2012

MAKTKAMP!

Känns som om det pågår någon slags maktkamp i korridorerna, kulisserna eller hur man nu skall uttrycka sig. En känsla jag inte gillar alls, som jag har sagt innan så har jag velat backa men ändå känns det som om nått är på gång eller pågår. Eller så kanske jag har fel och att det bara är någon stackars sate som helt enkelt retar sig på mig bara. - Oops, sorry for that!

Om det är det sistnämnda så förstår jag faktiskt inte något alls. Jag är ju inte med längre, har inte ställt ut en Cavalier sedan i maj 2011. Förutom avstickaren i Örkeljunga i höstas. Men sedan dess är jag ju inte med, vill inte vara med, har inget behov av att ens vara med!! Men varför är jag ändå då med på något konstigt sätt? För nått hot kan jag ju knappast vara längre, eller?

I alla fall, jag vill som sagt inte vara med i några intriger eller maktkamper. Har ingen lust alls med det faktiskt. Sedan vill jag absolut inte bråka med någon heller för den delen. Varför skulle jag vilja det?

Svårt att förklara detta men folk bygger upp storys som att jag skulle ogilla vissa, och att jag skall medvetet reta specifika personer och att jag försöker att vara för mer än andra. Så är det verkligen inte. Om nu någon har problem med mig som person så kan det ju inte bli mitt problem, eller hur? Men istället för att gå och reta sig på något man har hört eller fått för sig så är det kanske bättre för sin egen ro att ta reda på fakta. Jag är bara ett mail eller samtal borta.

Det blir bara så jobbigt att gå och reta sig och slösa energi på något som inte stämmer eller är sant. Visst? Hum - det var svårt att skriva om detta och samtidigt försöka förklara vad jag menar. Men jag tror ni förstår ändå!! ;-)

- God jul and have a nice day!! (citat Kari)

- CHEEERS!!

Inga kommentarer: