lördag 2 mars 2013

IN OCH UT..

.. hit och dit. Just nu känns det så när det kommer till hundar. Hundar kommer och hundar åker!! Herregud, jag blir nästan helt förvirrad av alla dessa hundar just nu. Men vilken tur att det är små Cavalierer och inte några bjässar till hundar. Dessutom är ju Cavalieren en lite otrogen ras och gillar alla. Väldigt anpassningsbar och smälter snabbt in i den nya miljön, vilket är väldigt skönt att veta.

Bara att titta på de två som är här för parning, det kan nu sina "nya" rutiner helt utan problem. Vet hur det funkar när det serveras mat och vet hur det fungerar med rastning mm.

Igår kom lilla "Laila", Ch. Vouges Orthia till oss då hon om några veckor förhoppningsvis kommer få fantastiskt fina små valpar. Skall faktiskt bli riktigt spännande och se vad detta kan bli. Pappa kommer bli vår "Bailey", Ch. Clopsville Baileys.


"Laila" är som en liten prinsessa och det är inte så konstigt, för hennes mamma "Loreen", Ch. Craigowl Ritz var precis likadan. De har en lite divig attityd som nästan gör dem lite rojalistiska. Lite läskigt att de är så lika i sättet mor och dotter.

Fast med mycket hund runt sig så får man massor med inspiration och ideer. Jag har plötsligt fått ett litet sug på att kanske boka en sista minuten resa eller nått till England och kanske besöka Crufts nästa fredag. - Hum, får se om jag hittar någon bra resa... ;-)

Inga kommentarer: