söndag 14 april 2013

SÖNDAG

Idag kämpar solen för att komma igenom de höga molnen. Jag hoppas att den är stark nog så att vi får en Sun-Day idag!

Vad står på schemat idag då? Jo, skall i alla fall ge mig ut till hundarna och städa och fixa lite hos dem så att de får det lite fint inför kommande vecka.

Jag tror att många som inte är hundmänniskor men gillar hundar tänker att om man har många hundar så måste det ju vara helt underbart. Tänk vad gulligt med alla dessa hundar och valpar. Man kan leka, gulla, gosa och klappa!!

Men nope, det är bara ett evigt städ och plock. När man är klar i ena ändan så är det bara att fortsätta i nästa och sedan börja om igen. Skura, städa, bada, mata, och nån gång emellan känns det som om man faktiskt kan sätta sig ner och gosa och klappa. För att inte tala om att renovera då hundar faktiskt både förstör och sliter på huset hur fint man än tycker man gör för dem.

Ibland är det multitasking, man får leka med hundarna ute samtidigt som man är ute och plockar skit. Man får gosa med hundarna när man badar dem. Man får busa med valparna samtidigt som man byter tidningar på dem, för de hjälper gärna till!!

Men när allt är gjort och man liksom kommer i fas då är känslan underbar. Då får man unna sig en kopp kaffe tillsammans med hundarna och passa på och njuta. För imorgon är en ny dag och då börjar allt om på nytt igen... ;-)

Inga kommentarer: