måndag 10 juni 2013

VÄRSTA FLUGAN!!

Asså faan vad jag just nu hatar flugor. De är inte bara fula de är också jävligt äckliga. Har nu haft en fajt hela jäkla morgonen med en irriterande fluga som jag inte får tag på. Den är så jäkla snabb!! Jag hatar faktiskt inte bara flugor utan alla äckliga småkryp som flyger omkring och dyker upp överallt.

Känns som om det bara blir fler och fler kryp för varje sommar som går. Jag vet inte men det känns nästan som om det har tillkommit nya sorter också. Dessa äckliga små kryp tycker jag är ett väldigt stort minus med den annars så underbara svenska sommaren. 

Kommer aldrig glömma när jag blev geting stucken i Askersund på en utställning för några år sedan. Det gjorde så jäkla ont att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Den kom flygandes och jag viftade då givetvis till och blev stucken i handen mellan fingrarna. Trodde inte de kunde sticka när de var i luften. Trodde man var tvungen att typ klämma dem eller nått. Efter detta har jag nästan fått lite "kryp fobi".

Jag blev på sååå dåligt humör för att det gjorde så jävla ont. Som tur var så var vi då redan på väg hem. Men Hanna och Per bara satt och tjatade i bilen och jag röt till då jag var så fokuserad på min smärta. Per frågade va fan det var med mig och jag skrek tillbaka - JAG FÖRSÖKER BARA ÖVERLEVA!!! - Hahahahaha

- Nä, nu är han här igen.... Dags att ta upp fajten igen. Nu ska äcklet dööööö... 

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha, det var roligt. Minns ett getingstick (mitt livs enda) som gjorde svinont, fick hela handen att svullna upp och förpestade en bilresa ända ner till Italien.

Mot vissa jävlar hjälper bara en dusch Radar!