måndag 19 augusti 2013

CH. CLOPSVILLE BAILEYS

1. SE UCH & SE V-10. Clopsville Baileys
2. Hazelcoat's BimBim
3. Vouges Disturbia - 3 Cert & 2 Res-Cert
4. SE JV-12 Vouges Dynasty - 2 Cert & 2 Res-Cert

Jag måste säga att det är lite kul att nu kunna se att "Bailey", Ch. Clopsville Baileys avkommor börjar visa framfötterna i ringarna. Han är ju ganska sparsamt använd och jag har tyvärr fått neka många då jag inte ser någon anledning i att massproducera valpar efter en och samma hane. Nu finns det ju söner till honom att använda också.

Detta har ju gjort att "Baileys" många avkommor inte är så gamla ännu, men flera har ändå gjort det riktigt bra hittills i år. Ovan på bilden är några av de fina avkommorna men det finns fler. Bl.a Vouges Diplomatic, 1 Cert som ägs av Cecilia Winge Bernhede. Sedan har vi vår egen "Barbie", Vouges Wedding Song som har på de få utställningar vi varit på i år vunnit 1 Cert & 2 Res-Cert. Och vår "Jimmie", Vouges Zinatra, 1 Cert. 

Sedan får vi ju inte glömma "Bowie", Charmdroppens Bow Bells som från juniorklass redan har fått 1 Res-Cert, han har dessutom har en mamma som heter Ch. Vouges Queen Charmian. Uppfödare och ägare är Kristina & Rolf Lundgren. Och lilla "Trudie", Hazelcoat's Thumbelina med sina 3 Res-Cert och vars mamma heter Ch. Vouges Drama Queen. Uppfödare och ägare Thomas och Lena Svalling-Ekdahl. Sedan finns det några fler avkommor till "Bailey" ute i Europa som också gör det bra, men tyvärr kan jag inte namnen på dem. Jag har säker glömt av flera även här hemma! ;-)

Kul att veta är också att jag vet att det finns fler av "Baileys" barn som fortfarande är så unga att de inte har visats ännu, de sitter fortfarande hemma och väntar. Jag har ju två, syskonen "Mike", Vouges High Five och "Kitty", Vouges Hello Kitty. Sedan får vi ju inte glömma mina tre små killar som föddes häromdagen. Vad skall det bli av dem tro? 

Oavsett vem som är mamma eller vem som har fött upp valparna så kan jag se "Bailey" i de flesta av dem. Jag tycker det är underbart när en hane präglar sina avkommor så tydligt, och med så många fina detaljer. Lite måste man väl få skryta, eller? - Nä, jag är bara lite stolt!! :D

- Thank you Jean for my lovely - Bailey!! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerar till de fina avelslinjerna. Måste kännas härligt. Mycket vackra hundar:)