måndag 19 augusti 2013

KLIPP, KLIPP...

Alltså vi kollar på serien Dexter varje kväll innan vi somnar och jag vet inte var jag får mina influenser ifrån. Kanske är det just Dexter!! Tänkte jag skulle gå ut idag med mina gröna fingrar och klippa en mega stor buske lite mindre och lite snyggare. Den såg så vild och ovårdad ut.

Vi har massor fortfarande att göra i trädgården, ser ut som om det varit krig här hemma med bomber och granater. Så eftersom det är lite fint väder idag så tänkte jag greja lite ute. Blev ju inte så mycket gjort i helgen. Det går ju inte fixa ute när man ligger i soffan och kollar på film. Fast det regnade så vi hade en ursäkt att ligga där vi gjorde!! ;-)

I alla fall, busken var stor och ståtlig med massor med gröna blad på. Jag började klippa lite här och lite där. - Klipp, klipp.. Tillslut var jag riktigt nöjd. Den var fortfarande stor och ståtlig med massor med fina gröna blad på.

Gick och satte mig på altanen och tog en kopp kaffe och granskade mitt verk därifrån på håll. Men njaaa, jag var inte riktigt nöjd med vad jag såg, så jag gick ut igen och fortsatte. - Klipp, klipp..

Jag kunde inte riktigt sluta utan tänkte bara, detta skall bort och här var det mycket kvar och bara lite till!! Jag vet inte om jag tyckte den blev speciellt snygg, det blev bara pinnar kvar och typ 5 gröna blad. - Hahahahaha... 

 
Man måste se det positivt för det kunde lika gärna vara en hund, typ pudel eller nått. Jag kan bara i min vildaste fantasi se resultatet och pudeln framför mig. - Klipp, klipp....bara lite till!! 

- Hahahhaha.... Dags att låsa in mina mordvapnen kanske!!! :-)


Inga kommentarer: