fredag 18 oktober 2013

SKILLNAD?

 
Visst kan man se en tydlig skillnad på mina ögon? Ok, det är kanske lite tidigt och inte riktigt rättvist att göra före och efter bilder då jag fortfarande är väldigt svullen. Men jag kunde inte låta bli då jag är super duper nöjd och då jag själv ser en tydlig skillnad både på mina ögonlock och under mina ögon. Tycker det blev toppen och för mig var det i alla fall värt varenda krona och allt jag gått igenom den sista veckan. Visst kanske löjligt, förstår att många tycker det men som sagt, - Who cares! 

Nog om detta, Fredag idag och jag skall nu sätta fart här hemma och göra lite fredags fint inför helgen. Stör mig bara på att jag har en mopp att moppa golven med. Har alltid fler men av någon anledning så ruttnar mopparna tillslut och bara går sönder när man skall vrida ut den i hinken. Vet inte hur många moppskaft jag har förbrukat i mina dagar. Eller också är jag för stark och vältränad för dessa klena moppar. Ja, kan faktiskt vara orsaken... - Hahaha.. 

När vi var på Ica Maxi igår så köpte jag en ny så att jag inte skulle behöva använda hundarnas mopp i hela huset. Vad händer, jag glömmer skiten på bandet i kassan. Hur sjutton kan man missa och glömma en hel mopp? 

Inga kommentarer: