onsdag 16 oktober 2013

TOPPEN DAG!

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Massor med härligt "pep talk", vilket alltid är trevligt. Det ger sån energi och styrka på något sätt, - Me like. Fast jag vet inte om jag kommer ha en riktigt lika bra dag imorgon.

Imorgon skall jag nämligen till Klinik 34 och då få av tejpen och bort stygnen. Jag vet inte men på något konstigt sätt känns det som om jag har det värsta av hela denna proceduren kvar. Ta bort stygn, låter verkligen inte så roligt. Får faktiskt handsvett bara jag tänker på det. Inget av det jag hittills har gjort har gjort ont, inte ens lite. 

Men det skall faktiskt bli riktigt skönt att bli av med allt nu. Är ju fortfarande lite svullen men nu mest under ögonen. Har nu sett mitt face få olika färger den senaste veckan, men just nu går det mer åt gult vilket kanske inte är så snyggt. Allt börjar lugna sig och det svullna börja lägga sig.

För några dagar sedan fick jag nästan lite panik. Nästan som att få klaustrofobi i min egen kropp. Kände mig så instängd i mig själv och ville bara slita av mig allt. Men det lugnade sig ganska snabbt och en vecka går ju faktiskt ganska fort ändå, speciellt när man har roligt.

Har hållit mig undan folk och har inte direkt vistas bland folkmassor det senaste. Men typiskt nog så knackade det på dörren idag. Det var grannen som kom och berättade att de skulle gräva en ledning eller något. Han tittade väldigt suspekt på mig vilket kanske inte är så konstigt. Han sa inget och då sa jag heller inget. Men jag kan ändå inte riktigt sluta fundera på vad han tänkte egentligen, efter att jag hade stängt dörren. - Hahahah... I morgon får det bli STORA brillor på, oavsett om det är sol eller regn!
Men känner ändå att jag nästan börjar bli mesig faktiskt, men asså allvarligt... Gör det ont att ta bort stygn som man har på sina ögonlock? :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Be att de tar på lite bedövningssalva först! (Det finns sånt till barn i alla fall.)