söndag 15 december 2013

3:DJE ADVENT

Idag brinner ljus nummer 3, bara ett kvar att tända nästa helg. Hoppas ni alla har haft en mysig 3dje advent. Det har i alla fall jag haft. Har badat lite hundar, bland annat "Uno" som nu börjar få en hel del päls. Försökte sedan fota men det blev inte så bra så jag raderade allt.

 
Detta med att fota är inte så lätt. Men skam den som ger sig, annars kan man ju alltid vänta på att Lena kommer på besök och då blir det gjort på ett tjillevips!! - Lena, när kommer du?

Nu har äntligen lugnet lagt sig här hemma med "Noomi" och alla valpar. Så nästa vecka blir det en röjar-vecka. Vi har en del som skall till tippen. Frågan är om det är lättare att beställa en container och sedan bara bära ut skiten eller om man skall köra att själv i omgångar. - Hum, Per får bestämma detta. Bara skiten kommer härifrån någongång....

Sen måste jag ut och kratta och städa till hundgårdarna. Efter alla stormar som varit så ligger det massor med björk grenar och ris överallt och det är inte så bra. För varje gång japparna har varit ute så kommer de in som levande påskris. Bara lite färgglada fjädrar som saknas. Men först skall vi ju fira jul och inte påsk. Björkriset fastar inte alls lika lätt på Cavaliererna. Fast i detta väder så blir både Cavalierer och Jappar skitiga, så hundbad blir det också hela veckan. Vill ha dem alla fina och rena till jul. 

- Så ja, röjar-vecka it is. Så jag laddar just nu proppmätt på soffan, imorgon bitti är det dags!! 

Inga kommentarer: