måndag 17 februari 2014

SICKEN DAG!!

Vilken härlig dag det har varit ute idag. Massor med sol och det har verkligen varit vår i luften. Fåglarna har "pippat" i träden runt mig när jag idag satt på trappan en stund med en kopp kaffe. Så härligt att få lite sol, man blir liksom på gott humör.


När jag satt där på trappan så fick jag sådan himla lust att koppelträna "Uno" och "Mindy", fick också sån lust att bada hundar, fick sån lust att vara ute och fixa lite. Men vad hände? Jo, när jag kom in och såg hur japparna lagt sig i solen som gick genom fönstret på golvet för att sola. Vilket såg så himla härligt ut, en liten ruta på golvet hade de hittat. Men jag såg också hur skitigt det var inne. Fyy, så det har idag istället blivit en storstäd dag. Inte så kul kanske när det var så fint ute. Men, men... det kommer fler fina dagar att njuta av!!

Men visst gör solen mycket med oss människor. När Per kom hem idag så frågade jag hur hans dag hade varit. Han svarade då tillbaka med att sjunga till mig. Sedan sjöng han tillbaka frågan till mig, och jag fick ju då givetvis svara med att sjunga jag också. Så nu på eftermiddagen så har vi liksom haft vår helt egna "Vår i Kungsbacka" musikal här hemma. Kan det vara vädret?? - Hahahah...

Nu har man ju redan fått lite smak på solen, så nu får gärna våren komma....

Inga kommentarer: