onsdag 23 juli 2014

20 ÅR

Jag & Norma

Nu har Per kört ut Norma till flygplatsen och hon har nu några timmars resa hem. Jag tyckte bilden Norma gjorde på henne och mig med 20 års skillnad var så härlig. Över 20 års vänskap är faktiskt riktigt stort. Vi är ju inte grannar direkt, men det är kanske också det som gör det!

Men med Norma är allt så himla enkelt, inga problem och vi trivs i varandras sällskap. Vi behöver inte göra oss till, utan kan vara de vi är. Vi kan skratta och vi kan gråta tillsammans, precis så som det skall vara. Riktigt härligt att ha henne här en vecka och huset känns redan tomt.

- Eller nja, inte riktigt... snickrar gubbarna är tillbaka idag. Nu är det dags att göra altan nummer två. Vårt gästhus skall också få en liten veranda att sitta på. Skall bli spännande och se hur det blir. För den första vi byggde blev inte riktigt som vi tänkt från början. Den blev mycket större och mycket bättre. Men stort är bra på många sätt....  :D Sedan kommer ju också Hanna tillbaka idag och tar över "sitt" rum efter Norma.

Själv har jag massor att ta igen efter denna vecka som gått. Det måste städas både här och där. Har även ton med tvätt. Sedan behöver jag bada hundar och ja, jag har massor att göra. Frågan är bara hur mycket man orkar att göra en varm dag som denna. Men det får bli som det blir, och ta den tid det tar. Skiten springer ju inte ifrån en precis...

Ha en bra dag och tänk på att era hundar behöver MASSOR med vatten och skugga dagar som dessa. 

Inga kommentarer: