måndag 21 juli 2014

CHAMPION NO.5

Något som var lite bra igår var att vi firade min och Gun-Britt's födelsedag. Så samtidigt passade vi ju också på att fira att "Rita", Clopsville Santa Clarita blev champion. Så nu behöver väl inte jag ställa till med ännu ett "party" för henne, eller? :)

Ny Champion
CLOPSVILLE SANTA CLARITA
(GBCH Aranel Genesis - Clopsville Santa Barbara)
Uppfödare: Jean Sailsbury - England

"Rita" var för oss vår 5e Champion för i år, måste säga att jag är allt lite stolt i alla fall. Mycket tack vare att vi har så underbara valpköpare, vilket jag tjatar om och om igen om. Men det är faktist så, utan valpköpare som ställer upp på en så är man väldigt ensam i denna stora och hårda värld. Som kan vara väldigt tuff, hård och rå..

1. Ch. Vouges Dynasty (Äg. Ingela Larson)
2. Ch. Vouges Delirious (Äg. Christian Björklund)
3. Ch. Vouges Disturbia (Äg. Anna Khilgren-Ackenäs)
4. Ch. Vouges Roiyaru Chuuguu
5. Ch. Clopsville Santa Clarita

Låter nästan lite som om man skryter och slår sig för bröstet och säger, - Fan, vad jag e bra!! Men så är det faktiskt inte. Jag är bara så himla glad och stolt att mina hundar har gjort och gör det bra. Inte bara för mig utan även för andra.

Är lite glad över att jag har tagit mig i kragen och själv ställt ut lite hundar i år. Har ju hållt mig hemma och njutit av mina hundar på andra sätt. Sätt som man lägg glömmer av när man är som mest inne i cirkusen. Nu är det bara att sikta framåt och jaga nya mål. För det är väl det som är grejen!?

Inga kommentarer: