lördag 19 juli 2014

GAMLA TANTEN

"PEACE"

Igår var vi på utställning i Köping och Cavalier Special hela dagen. Åkte hemifrån 07:00 och var inte hemma förrän 22:00. Det blev en låååång dag och jag orkade verkligen inte sätta mig vid datorn igår.

Ett första stopp på morgonen för lite kaffe....

Men i alla fall, det var en mycket trevlig och lyckad dag på många sätt. Lucy Koster, Kennel Harana hade kommit hit från England för att gå igenom våra hundar. Och det längsta strået av våra drog gamle tanten "Poppy", Rosscrea Simply Red som inte bara var dagens Bästa Veteran utan även fick ett Res-Cert med sig hem. Inte illa av en gammal dam att slå sig fram bland alla unga snygga brudar.

Bästa Veteran med domare Lucy Koster (Harana)

Rosscrea Simply Red

"Rita", Clopsville Samta Clarita vann den öppna klassen med CK och bakom henne som 2a stod "Barbie", Vouges Wedding Song. Så vi skall inte klaga....

Per med "Barbie", Vouges Wedding Song

Dagen bjöd också på ett litet party då Anna och Christian firade sina tre nya champions, bland annat Ch. Vouges Disturbia och Ch. Vouges Delirious. Det var mycket trevlig och uppskattat då det även bjöds på lite alkohol vilket en och annan verkligen tog på allvar!!! :))

Alltid kul att som uppfödare få vara med och fira!!

Christian, jag & Anna

Dagen var varm men trevlig, så många glada och varma hjärtan som värmde dagen. Allt flöt på bra och här hemma tog bästa Johanna och Billy hand om hundarna så allt var liksom fixat och klart när vi kom hem. Vilken lyx!! Det var bara för oss att hoppa i säng... För det tar verkligen på kroppen att vara på utställning en hel dag.

Idag skall vi bara slappa innan det är dags att ladda om för morgondagen i Askersund. Då skall vi inte bara ha med oss tre Cavalierer utan även 3 Chins som skall badas och fluffas idag. Idag är det annars dag två i köping men vi hoppade över den. Känner att det var ett bra beslut efter hur vi har känt oss nu på morgonen. Tre dagar är tufft både för människor och hundar....

The blue man - Per

Inga kommentarer: