tisdag 8 juli 2014

HULLER OM BULLER


Att ha det huller om buller omkring mig är inte riktigt min grej. Jag blir nästan stressad av att mina dagliga rutiner inte blir som det brukar. Även om jag vet att det är för ett kort tag så blir det ändå jobbigt när allt inte är som vanligt. Jag får nu helt enkelt hoppas att "gubbarna" jobbar på snabbt så att allt och jag kan återgå till det normala. Slappar de så får jag väl plocka fram piskan som ligger i säkert förvar under min säng och visa dem var skåpet skall stå. Eller kanske mer, var altanen skall vara och hur den skall se ut...  - Hahaha....   :D

Vår härliga Fatboy har nu hamnat uppe vid den stora granen. Ute möblerna mitt på gräsmattan, fast det är ändå ganska mysigt då hästarna går i bakgrunden. Käkade middag där idag, funkade perfekt.



Trappan ut är nu livsfarlig både för människor och hundar. Men med bilden nedan så kanske man kan få ett litet hum om hur det kan se ut när det är klart. Om man har en bra fantasi alltså!!



Mina stackars Jappar har blivit förpassade till baksidan, något de inte direkt gillar. Men de börjar i alla fall så smått att acceptera läget nu. De har en stor hundgård att springa i till vänster i bild. Frågan är bara när jag skall acceptera läget!?

Men det kommer bli super när det är klart!!

Inga kommentarer: