fredag 4 juli 2014

NY CHAMPION - KENZA

CH. VOUGES ROIYARU CHUUGUU
(Ch. Aranel Kenzo - Ch. Homerbrent Sawayaka)

Vissa hundar är verkligen speciella. Även om man har flera hundar i huset så är det ändå en och annan som är det där lilla extra speciell. "Kenza" har alltid varit en sådan hund för mig. Känner mig nästan elak att skriva såhär, så jag är väldigt glad att mina hundar inte kan läsa bloggen. Men jag måste ändå tillägga att alla mina hundar är speciella för mig, annars hade jag ju inte haft dem alla.

Hon är den senaste i raden av Champions från oss, men det har inte alltid varit lätt. "Kenza" är en sådan typisk Japanese Chin i sitt temperament. Här hemma rusar hon runt som en liten Afghan och är bara vacker. Det är nästan som att hon säger till oss att hon är fin. Att sedan förmedla det man ser hemma på en utställning är inte alltid lätt. Nästan en konst skulle jag vilja säga. 

Men i Borås hände något, "Kenza" fick av någon anledning in den där överväxeln hon har här hemma och showande som aldrig förr. Så stolt och glad att hon verkligen kunde visa upp hur vacker hon är och hur många kvaliteter hon har som en Japanese Chin!!

Så det skall bli spännande att faktiskt börja drilla syrran "Tyra", Vouges Roiyaru Kisaki inom kort. Kanske kan hon följa i syrran "Kenza's" fotspår. Och har vi dessutom riktigt, riktigt tur så blir det kanske nya "Kenzor" och "Tyror" nästa vecka. För pappa "Kenzo" och mamma "Sawa" har gjort det igen!! :)


Inga kommentarer: