måndag 5 januari 2015

THE JUDGE

Idag har jag varit på MyDog och gjort min 3:dje dag. Nu "bara" en dag kvar, sen är MyDog slut för denna gång. Är lite trött och seg nu faktiskt. Somnade för en stund sedan på soffan och vaknade upp av att jag har fått ont i ett öra - Fasen också!! Som liten var jag ett öronbarn och hade alltid öroninflammationer, om och om igen. Efter operation som liten var det som helt borta, så jag hoppas verkligen att det försvinner över natten....

Har annars haft en mycket trevlig dag idag också. Har idag haft Göran Bodegård i ringen som domare och de två underbart snälla och duktiga ringsekreterarna var Annica Sandberg och Carina Bruzelius. Även idag var vi många i ringen, då två domarelever gjorde sitt men bara på några av våra nio raser. 

Det gick bra idag också och jag vet nu ännu mera vad jag skall tänka på som ringsekreterare i framtiden. Men jag har också efter att ha varit på denna sidan av ringen i några dagar verkligen förstått vikten av hur egentligen utställningar går till och arrangeras. Tycker egentligen alla som håller på med utställningar skulle testa på att arrangera en eller jobba i ringen som sekreterare eller kanske till och med som domare. Då skulle det nog bli slut med mycket gnäll som faktiskt finns från utställarsidan. För det ligger mycket jobb bakom och är faktiskt inte alltid så lätt som det ser ut.


Ligger just nu och slö tittar på filmen "The Judge", den verkar så här långt helt ok. Och jag menar domare som domare. Hundarna är nu ute för natten och jag laddar inför dag fyra. I morgon skall jag vara i ring 15 i den har vi 58 hundar fördelat på 7 raser. Det blir lite Buhund, Vallhund, Lapphund & Älghund alltså lite spetsar. 

- Nä, nu är det kvällen och jag har lite kvar att fixa med innan det både är natt och en ny dag..... 

Inga kommentarer: