söndag 15 mars 2015

DET KOSTAR ATT LIGGA PÅ TOPP...


Läste för ett tag sedan i ett av alla forum som finns på Facebook där någon skrev att vi hund uppfödare tjänar en väldans massa pengar på våra valpar, parningar mm. Detta skall tydligen bevisas genom ett skolarbete, uppsats, projektarbete eller vad det nu var. Har sådan lust att låta denna person sköta min bokföring i framtiden så att det kanske kan bli ett litet, litet plus i alla fall. Men nä, så funkar det inte riktigt. I alla fall inte hos oss och om man låter det som kommer in gå tillbaka till hundarna. Inte ens då räcker det utan man får lägga till och lägga till ur egen ficka. 

Just nu håller vi på att renovera vårt hundrum och allt till hundarna. Det springer iväg vill jag lova i kostnader om man nu vill få det både snyggt, praktiskt och hållbart. Vet inte hur mycket vi lagt ner hittills vågar inte riktigt tänka på det. Och inte nog med det utan att jag gick loss idag på nätet och har klickat hem lull lull så som nya korgar, grindar mm för ca 20.000 svenska riksdaler. Säg inget till Per.

När jag ändå höll på att klicka på datorn så passade jag på att anmäla till utställningen i Stockholm som är under påsken. Har velat fram och tillbaka med om jag skall eller inte, men nu.. Så där gick typ 2000 till för fyra hundar och då är jag inte ens där och har inte bokat något boende. Så ja, jag ser verkligen fram emot denna uppsats. Kanske kan den ge oss några super duper tips som vi som hållt på med hundar länge inte riktigt har kommit på. Men jag betalar så gärna, det är ju min hobby.  ;)

Inga kommentarer: