söndag 5 april 2015

SKÖNA SÖNDAG

CLOPSVILLE MOJITO
(GBCH. Gamble On You Des Contemplations at Pascavale - Clopsville Sea Breeze)

Tanken var ju att vi skulle vara i Stockholm idag och ställa ut några våra hundar. Vi hade anmält fyra, 2 Jappar och 2 Cavalierer. Men jag är dunderförkyld och dessutom bor vi just nu i "Villa Upp & Ner", så det kändes inte så roligt att åka. Det kommer fler utställningar framöver så ingen brådska. Men stort grattis till dagens alla vinnare.

Jag har med min förkylning bara lullat omkring här hemma idag men har fått badat en och annan bland annat "Mojo". Han är just nu lite crazy för han har ganska nyligen kommit på att det finns tikar som löper. Jag fullkomligt "älskar" denna åldern då de inte fattar vem som löper utan flyger på allt som rör sig på fyra ben för att vara lite på den säkra sidan. Tittar man då på honom men lite arg blick så sätter han sig snällt och hackar tänder så att det låter som en k-pist. Stackar lille kille, inte lätt att vara pojk alla gånger....   ;) Även om han inte var med på utställningen idag så vinner han mitt hjärta varje dag. 

Annars har påsken varit väldigt lugn... långfredag, långlördag och långsöndag. Det är precis så det känns när man renoverar, det blir liksom aldrig klart.

Inga kommentarer: