fredag 14 oktober 2011

EFTER SEX BLIR DET…

…SJU!!

Ett stort grattis till Kari & Dan på Glittertind’s Kennel som idag har fått sju underbara valpar efter ”Bailey”, Ch. Clopsville Baileys och ”Lili”, Vouges Queen Latifah. Skall bli spännande att följa dessa små bebisar i framtiden. Lite skönt att en av alla rykten om våra hundar dog idag, då det har spekulerats lite i om ”Bailey” är fertil eller inte. Men om vi säger så här; - För att det skall bli några valpar så måste han till att börja med träffa en tik!!

Vouges Queen Latifah,
”Lili” själv som liten bebis!

Samtidigt som dessa valpar föddes så var en annan god vän till mig och tog bort en av sina älskade hundar idag. En hund som har betytt mycket för henne och hennes avel och kennel. Visst är det hemskt. Nya underbara liv föds, samtidigt som en annan stjärna slocknar!

Idag är det fredag igen, jag vet inte vad som händer men det känns som om det var igår vi var i Hamar och genrepade och kollade läget inför Lilleström och Norsk Vinnare. Vart tar tiden vägen egentligen? Kanske beror det på att Per tog några dagars semester denna och förra veckan. Det är nog det som gör denna vecka lite extra kort.

Jag måste också bara få säga att jag är väldigt stolt över min alldeles egna Per Wallentin. Så idag är det honom jag vill – HYLLA!!!

Nu tar jag fredag, hoppas på en slappar fredag. För i helgen har vi lite projekt här hemma att ta itu med!! ;-)

Inga kommentarer: