söndag 28 juni 2015

BORÅS DAG TVÅ

CLOPSVILLE MOJITO - "Mojo"

Hemma igen efter en dag två i Borås. Var man trött och sliten efter igår så är det inget mot vad man är idag. Kanske är det vädret som gör det vad vet jag men allt kändes redan från morgonen lite avslaget. Det var grått och riktigt kallt sådan skillnad mot igår och med lite värme och sol får man ju mer energi. Annars var det ju så klart trevligt, alltid trevligt att träffa snälla och goa hundmänniskor. 

Idag var väl det kanske inte vår dag om jag uttrycker mig milt. Men det är faktiskt helt ok, allt kan ju bara inte gå som på räls. Jag är faktiskt ändå mycket nöjd med dagen då det finns en hel del fina hundar att tampas mot. Så stort grattis till dagens alla vinnare...

Inga foton blev tagna idag heller, beror kanske på vädret det också. Inte roligt att fota när det är grått och kallt och på människor som sitter och huttrar kring ringen. Så det får bli lite bilder från gårdagen på "Mojo", Clopsville Mojito. Idag dömde Maria Lönnhammar och jag tror det var första gången även för henne att döma Cavalierer, samma var det ju med domaren som dömde igår. Som jag sa igår, alltid kul när det kommer nya domare som intresserar sig för vår ras. 

"Mojo", vann även idag sin klass med CK men var inte placerad i Bästa Hane. Den som gjorde det bäst idag av våra var lilla "Lulu", Clopsville Loretta. Hon vann sin juniorklass och slutade dagen som 4a Bästa Tik. Igår var det ju hon som gjorde en dipp och idag en topp. Det är så det är när det kommer till hundutställningar. "Mimi", Aranel Infinity var 2a i sin klass och sedan blev det inte så mycket mer. Så där kan man ju säga att hennes vinnar tåg tog stop. Men någon gång skall ju också tåget stanna, eller hur? ;)

"Mojo"

"Mojo"

Per har precis varit iväg och handlat lite och två av våra småttingar har precis flyttat och skall nu börja sina nya liv i en ny familj. Nu skall vi bara ta söndag, kanske lägga oss och kolla på någon bra film eller nått och bara slappa, för det tycker jag faktiskt vi är värda.....   ;)

Inga kommentarer: